Visa större bild

Tillbehör

70-tals Herrkostym Bubbles Maskeraddräkt

(13 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 26
selected_index: 0
399 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Wow! Det går inte att beskriva denna kostym mycket bättre än just så. Gästerna kommer garanterat att tappa hakorna när de ser dig glida in i denna dräkt som lyckas fånga hela 70-talet med sina vackra mönster och starka färger. Här är en dräkt som snabbt hamnar i centrum på festen.

70-tals Herrkostym Bubbles Maskeraddräkt är en herrkostym som levererar 70-talet på ett riktigt snyggt sätt. Här har du både starka färger och trevliga mönster av bubblor.

Kommer i storlekarna small, medium, large och x-large

Taggar

OMDÖMEN (13)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Anders för 1 år sedan
  Väldigt häftig, gjorde succé tillsammans med afroperuken. En konstruktiv feedback dock, jag beställde storlek M, och kavajen motsvarande det och satt perfekt. Dock var byxorna alldeles för stora, de var med i storlek XXL skulle jag vilja hävda. Så de fick jag paniklägga upp dagen före. Bra för er att veta. Men i övrigt var den supercool.
  3 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Jon för 10 månader sedan
  Kanon, snabb leverans och passade bra förutom att byxorna var väldigt stora trots att det var i S. Löste det med en säkerhetsnål.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen40150 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle