Hem
Teman Kollektioner Alligator Party

Alligator Party

Visst är det något häftigt med krokodiler och alligatorer, dessa krälande djur som nästan är som levande fossiler. Man tror att djuren har funnits på jorden i över 200 miljoner år. Några gånger har de varit nära att utrotas men med sin goda anpassningsförmåga så har de hållit sig kvar. En alligator kan bli riktigt gammal också. Den äldsta alligatorn i fångenskap tror man är över 80 år. Vad är det då för skillnad mellan en krokodil och en alligator? Alligatorn blir inte riktigt lika stor som krokodilen men den har en väldigt stark käke. En alligator attackerar dock oftast inte människor, den ser nämligen inte människan som föda, men om en alligator känner sig hotad kan den gå till anfall. Nej, nu får det vara slut på lektionen om alligatorn. Nu måste vi prata om viktigare saker, nämligen ett Alligator Party. Japp, vill du bli riktigt populär hos födelsedagsbarnet och dennes små kalasgäster så ska du anordna ett kalas med alligatortema och med produkter från kollektionen Alligator Party är det inga problem.

Kalasdekorationerna från Alligator Party går i blåa och gröna toner och har söta alligatorer på sig. Ja, det är faktiskt inte så läskiga alligatorer på partyprodukterna, utan de är faktiskt ganska gulliga. Börja gärna med att dekorera kalasrummet med ballonger formade som alligatorer och häng gärna upp en girlang också. De sprider en festlig känsla i rummet och är enkla att hänga upp. Det finns också häftiga pappersfjädrar från Alligator Party som passar perfekt att hänga upp i ett fönster eller i taket.

Till kalasbordet finns till exempel en fin engångsduk med alligatortema. Den blir en fin kalasdetalj men den är också väldigt praktiskt och skyddar bordet från repor, spill och kladd. Matcha gärna duken med papptallrikar, pappmuggar och servetter från kollektionen Alligator Party. När alla små kalasgäster är mätta och alla lekarna är lekta är det dags att dela ut kalaspåsar. Detta brukar faktiskt vara det moment på kalaset som barnen ser mest fram emot. En fiskdamm är alltid populär och passar ju väldigt bra på ett kalas med alligatortema. Ett annat förslag är att anordna en skattjakt. Kanske kan du hitta på en berättelse om en skatt som vaktas av en gammal elak alligator men om barnen kan lista ut olika ledtrådar kan skatten bli deras. Gissa om det kommer att bli spännande! Skatten kan du med fördel lägga i kalaspåsar med alligatortema och fylla med godis och kanske en liten överraskning. Det blir en härlig final på ett lyckat kalas!

Skrolla nu ner på sidan här och upptäck vårt stora kalasutbud av Alligator Party-produkter. När du har bestämt dig för vilka kalasdekorationer du önskar lägger du dem enkelt i varukorgen och checkar ut. Snart har då fått hem din beställning och kalasförberedelserna kan börja. Lycka till mad kalaset!
Läs mer
1 träffar