Till toppen
Visa större bild

Astronaut Toddler Maskeraddräkt

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Drömmer ditt barn om att bli en cool austronaut som utforskar galaxer och flyger runt bland stjärnorna? Ge dem denna dräkt så kan de leva ut sina fantasier för en kväll. Den kommer garanterat bli en succé bland de rymdtokiga barnen som aldrig kommer vilja ta av sig den tuffa dräkten.

Astronaut Toddler Maskeraddräkt är en astronautdräkt för barn. Den är vit och har detaljer så som färgglada markeringar och märken. Dräkten täcker hela kroppen och har ett hål vid ansiktet. Den kommer i one size för barn.

  • Material: Polyester
  • Storlek: One size (barn)

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Camilla för 9 månader sedan
    Present till lill-kusinen. Dräkten utmärkt, rätt storlek, men hjälmen var oskön, skavde och kommer mest troligt inte användas utan tillverkas en egen variant
    0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen55653 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle