Till toppen
Visa större bild

Avokadoskål

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
149 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

När det är dags för tacokväll kan skålarna och dess innehåll se helt olika ut beroende på vem som har inhandlat alla smarriga ingredienser. Men en av de viktigaste detaljerna är ändå guacamolen, för finns det ingen guacamole så blir det heller inte någon riktig taco! Helst av allt ska röran dessutom vara hemmagjord och ligga i en avokadoliknande skål för att alla gäster ska få in rätt tacofeeling. 

Avokadoskål är en grön keramikskål som ser precis ut som en mogen avokadohalva. Skålen passar både dig som är taco- och guacamoleälskare men också om du behöver en ny prydnadsskål till byrån där hemma. Med en avokadoskål i hemmet kan inget gå fel! 

Mått: 21 cm x 12 cm. 

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen46971 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle