Till toppen
Visa större bild

Baby Latexmask

(2 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 25
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Vampyrer, häxor och zombies i all ära men ibland vill man köra på något som sticker ut lite extra på halloweenfesten. Varför inte klä ut dig enligt babytema i år? Den här snyggt gjorda latexmasken dras över huvudet och får dig att se ut som en riktigt grotesk baby! Bebisar brukar oftast uppfattas som söta men det gör inte denna, det garanterar vi! Komplettera gärna med en jätteblöja och några babytillbehör för ett roligt resultat.

Baby Latexmask är en mask tillverkad av latex, som ser ut som ett babyhuvud. Masken har hål för ögon, näsa och öron och den dras enkelt över huvudet.

Storlek: One size (vuxen).

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (2)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Andreas för 2 år sedan
  Den såg bra ut men kvaliten och skicket var lite mer diskutabelt. Märken på masken och smuts som ej gick få bort utan att riskera förstöra masken. Sen var det dåligt att den var öppen därbak som ett dragkedjelås. Den borde varit helt överdragen över nacken utan vara öppen därbak. Den hade även en kant där som var uppböjd bak på huvudet vid öppningen. Sen var det lite problem med ögonen som var svåra se ut ifrån de dem skärde in i ögonen.
  2 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Anna Isabel för 1 år sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28466 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle