Till toppen
Visa större bild

Badborste Jumbo

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 4720
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
59 kr 99 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Det är inte alla som är så pass rörliga att man kommer åt att skrubba in ryggen med tvål när man duschar. Och det är definitivt inte alla som har en mjuk och skön päls på handen som gör det mer bekvämt för en. Men med den här borsten kommer du inte att behöva de där extra yogatimmarna för att få upp rörligheten, för nu kan du enkelt skrubba ryggen i alla fall!

Badborste Jumbo är tillverkad av plst och har en mjuk och skön borste av plastmaterial. Den här borsten ser ut som en enorm tandborste men är i praktiken en badborste som hjälper dig att komma åt att skrubba oin ryggen när rörligheten sviker. Rolig present till någon som har allt. Lewvereras osorterat, det innebär att det blir en överraskning vilken av färgerna som levereras hem till dig.

Mått: 40 cm.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Magnus för 2 år sedan
    Precis vad som utlovats, fungerade utmärkt som rekvisita och sen som just badborste. Kanske något vassa strån.
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen16535 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle