Till toppen
Visa större bild

Ballonglåda Vit

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 28
selected_index: 0
29 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Att skicka hälsningskort med posten har just nått en ny nivå. Skicka ditt grattis eller hälsning i form av en festlig ballonglåda!

Ballonglådan är i vit färg men kan du själv dekorera den som du vill eller slå in den i presentpapper för att matcha högtiden. Inuti lägger du i eventuella småpresenter och hälsningskort tillsammans med en uppblåst ballong. Om du vill att ballongen ska flyga upp när lådan öppnas måste du fylla den med helium och fästa den i snöre i botten. Dekorera lådan gärna ytterligare med fint silkespapper, konfetti och liknande inuti.

Du kan skicka lådan för att överraska ordentligt eller ge den direkt på plats. Perfekt för en massa olika tillfällen: Bröllopet, födelsedagen, krya på dig-hälsning, alla hjärtans dag-present, babyshower eller om du vill fria till din älskling på ett annorlunda sätt.

Ballonglådan rymmer 1 st ballong á 45 cm.

Ballong och dekorationer ingår ej, men finns att köpa till.

Storlek: 37 x 37 x 24 cm.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Nathalie för 1 månad sedan
    Lätt att sätta ihop, bra kvalité.
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (1)

Frågor & Svar

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.
  • Hur länge håller heliumballongen?
    Svar: Hej! Ballongen ingår inte i produkten men det går att köpa hos oss. Det är inget måste att ha en ballong inuti, man väljer själv vad man vill ha för något där inne. :) Det finns passande ballonger i vårt sortiment också, du kan söka med sökord "folieballong" t.ex. och kolla att storleken på ballongen är ca 45 cm när uppblåst. Hållbarhet gällande ballonger fyllda med helium varierar beroende på vilken typ av ballong du väljer att använda.
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen25172 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle