Visa större bild

Tillbehör

Ballongnät Hjärtformat

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 13
selected_index: 0
149 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Vill du överraska någon du bryr dig om extra mycket? Att bara ge blommor på alla hjärtans dag börjar bli lite väl uttjatat så vi rekommenderar att nästa gång kärleken står i fokus bör du satsa på något mer minnesvärt, till exempel detta läckra ballongnät format som ett stort hjärta!

Ballongnät Hjärtformat är ett komplett paket med ett hjärtformat nät samt 38 stycken röda miniballonger av latex som du blåser upp och sätter i det hjärtformade nätet. När alla ballongerna är på plats får du ett storslaget och imponerande hjärta!

  • Mått ballonger: ca 12 cm uppblåsta
  • Ballongerna ska endast fyllas med luft
  • Varje ballong placeras i ballongnätets hål för att bilda ett hjärta


Vi rekommenderar att använda en ballongpump när du blåser upp dina latexballonger för att minska risken att de smäller i ansiktet.

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen52832 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle