Till toppen
Startsida > Festartiklar > Ballonger > Latexballonger > Ballongpåse med Ballonger Guld/Svart
Visa större bild

Tillbehör

Ballongpåse med Ballonger Guld/Svart

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 961
selected_index: 0
99 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Hur festen höjdpunkt ska firas? Inga problem alls. Partykungen har allt du behöver för en lyckad final på festernas fest. Helt ovetandes om vad som faktiskt gömmer sig i det stora, svarta påsen som hänger i taket sitter gästerna och umgås med varandra tillbords, eller svänger sina lurviga på dansgolvet. När festen nått in på småtimmarna och det behövs något uppiggande för de gäster som fortfarande inte tagit sig ut till dansgolvet så drar du i snöret, och hela dansgolvet fylls med härliga ballonger i svart och guld! Vem kan låta bli att dyka ner i ballonghavet?

Ballongpåse med Ballonger Guld/Svart inkluderar en stor svart påse av plast med guldfärgade stjärnor och prickar på samt totalt 50 st guld- och svartfärgade ballonger. Påsen hängs upp i taket och öppnas vid rätt tillfälle på exempelvis bröllopet, födelsedagskalaset eller nyårsafton för en mycket effektfull och roliga stämningshöjare.
När ballongpåsen väl hängts på plats med hjälp av de förmonterade ögglorna, och du fyllt den med uppblåsta ballonger, så återstår endast att invänta precis rätt tillfälle innan du drar i snöret som släpper ballongerna fria!
Obeservera att den här ballongpåsen endast går att använda en gång.

Mått: 90 x 180 x 20 cm (påse).

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Birgitta för 1 år sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen29139 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle