Bandanas

Det finns få saker som är lika mångsidiga och praktiska som bandanas. Detta tygstycke har varit otroligt populärt under flera generationer och alltid kommit tillbaka starkare än någonsin. När du tänker på bandanas så kanske du instinktivt tänker på bikers, pirater eller cowboys? Eller tänker du kanske mer på gangsters och hårdrockare?

När du kikar runt hos oss på Partykungen så kommer du snabbt att märka att det finns ett flertal olika användningsområden för bandanas. Gemensamt för dem alla är att det är ett snyggt och snabbt sätt att sätta pricken över i:et på din outfit.

Våra bandanas kan användas till både vardags och fest eller som en snygg present till någon du tycker om. Du hittar även bandanas för sportevents och givetvis de som blir ett måste på maskerad.

Har det dimpt ned en inbjudan till en maskerad och du vet fortfarande inte vad du ska ha på dig? På Partykungen vill vi självklart att du blir festens höjdpunkt och därför rekommenderar vi att du handlar loss bland våra många bandanas.

Om det står still i huvudet kan vi hjälpa dig på traven lite:

Biker – Finns det något bättre än att kicka igång en motorcykel och bege sig ut på de öppna vägarna? Med vinden i håret och solen som reflekteras i dina coola solglasögon så försvinner snabbt alla dina bekymmer! Står det redan en Harley Davidson i garaget eller drömmer du bara om ett motorcykeläventyr? Oavsett om du är en riktig biker eller bara vill klä ut dig till en så är våra bandanas det självklara valet! Knyt en cool bandana runt ditt huvud och du är ett steg närmare din dröm eller maskeraddräkt.

Cowboy – Förutom en silvrig revolver, ett par coola boots och en hatt så är snusnäsduken varje cowboys bästa vän. Låt en bandana hänga löst kring din hals och glöm inte att sätta ett halmstrå i din mungipa för att komplettera din look. Testa att ha din bandana runt halsen, även när du inte är på maskerad. Det är ett snabbt och enkelt sätt att sätta en annorlunda twist på din stil.

Gangster – Du har självklart inte missat att alla amerikanska gangsters använder sig av bandanas för att visa vilket gäng de tillhör. Vi rekommenderar inte att du går med i deras gäng, men att du istället skapar ett eget med dina bästa vänner. Knyt en bandana över munnen eller vik ihop den och knyt den över pannan. Några gangsters hänger även sin bandanas från bakfickan, men se till så att du hänger den på rätt sida!

Hårdrockare – Hårdrockare har varit stilikoner genom flera generationer och det finns få som personifierat bandanan lika mycket som Guns N’ Roses sångare Axl Rose. Om du vill kopiera hans stil så kan du vika din bandana så att den är lite bredare och sedan låta ditt långa hår hänga ned från sidorna. Glöm inte att komplettera din look med trasiga jeans och en flaska Jack Daniels.

Bandanas må endast vara ett litet tygstycke men tack vare dess många användningsområden så är det ett basplagg som du bara måste ha i din garderob.

På Partykungen hittar du massor av bandanas online i olika färger, storlekar och stilar. Några kan du använda till maskeraden, men de allra flesta kommer du faktiskt även att kunna använda till vardags. Våra bandanas passar perfekt när du vill knyta upp håret, om du vill hålla svetten borta från ögonen eller när du cyklar och vill undvika insekter i munnen. Vi ser till att ge dig en snabb leverans och de bästa priserna!
Läs mer