Startsida > Teman > Barnkalas > Bananer I Pyjamas >
Visa hela beskrivningen

Barnkalastema Bananer i Pyjamas

Låt de små släppa loss på ett Bananer i pyjamas-barnkalas! Stämningen kommer att bli oslagbart uppsluppen. Bananer i pyjamas är faktiskt ett perfekt koncept för ett lyckat banan, förlåt barnkalas! Finns det någon annan frukt som lyckas vara så komisk och samtidigt så vänlig som en banan? Vi på Partykungen tror knappt det.

Men, vad handlar Bananer i pyjamas egentligen om? Serien är från början ett australiskt TV-program för barn som började sändas 1992. Det handlar om bananerna B1 och B2 som i princip ser helt likadana ut. De älskar små hyss som de nästan alltid kommer undan med eftersom de ser så oförargliga ut och alltid menar väl. Serien har gått i omgångar i Sverige och även kommit ut i en animerad version. Ledmotivet har en tendens att etsa sig fast. “Bananer i pyjamas, de skojar och står på. Bananer i pyjamas, de kommer två och två”. Visst har du hört den…? Bananer i pyjamas dök förresten upp på OS-invigningen i Sydney 2000. Det bevisar att de alltid är lika välkomna och populära.

Tar du på dig en Bananer i pyjamas-maskeraddräkt kommer du lätt komma in i rollen som partybanan. Att glida runt i pyjamas är aldrig fel och själva motsatsen till att gå på fest i obekväma finplagg som man måste vara försiktig med. Om du bjuder in till ett Bananer i pyjamas-barnkalas och tipsar om våra billiga Bananer i pyjamas-maskeraddräkter så kan det bli en riktig fullträff till kalas! Vem gillar inte att klä ut sig till något så skojigt?

Visste du att Bananer i pyjamas går bra ihop med björnar? Alla som har lite koll på storyn i de dråpliga berättelserna om Bananer i pyjamas vet att de ofta vill hänga med sina björnpolare. Det finns till och med en bok om dem som heter Björnarnas kalas som handlar om hur de festar med banankompisarna. Det kan vara en bra idé att läsa den om du ska anordna ett Bananer i pyjamas-barnkalas. Glöm bara inte att bjuda björnarna på festen! Ni vill inte råka bli våldgästade av de bruna brummande bestarna när de inser att de inte fick någon kalasinbjudan!

Vad ska man bjuda på under ett Bananer i pyjamas-barnkalas? Behöver du verkligen fråga? Bananer såklart! Nästan alla pyjamasbananer är nämligen kannibaler enligt vår erfarenhet. Bananer är perfekta mellanmål på ett Bananer i pyjamas-barnkalas men de kan också tillagas på raffinerade sätt för dig som vill vara trogen temat och göra de glada gula böjarna till själva huvudnumret. Skivade bananer kan utgöra fyllning i en tårta, milkshakes med banan blir både nyttiga och krämiga. Allra festligast är det kanske men klassisk banana split? Alltså banan kombinerat med maränger, kolasås, grädde och glass. Mums!

Köp prylar till ditt Bananer i pyjamas-barnkalas direkt från oss så blir allt mycket enklare. Vi har saker som gör det lättare och roligare att arrangera ett Bananer i pyjamas-barnkalas. Förutom Bananer i pyjamas-dräkter har vi massor av dekorationer och allt som behövs för en fin partydukning. Dräkterna är dessutom bra att ha om du skulle halka in på ett bananskal på ett pyjamasparty.

Filter

Visar 1 produkter
castle