Hem
Teman Varumärken Doktor Mcstuffins

Barnkalastema Doktor McStuffins

Ett Doktor McStuffins-barnkalas är ypperligt för de småkillar och tjejer som fastnat för TV-serien där den snälla sexåringen tar hand om sina gosedjur som har alla möjliga sorters krämpor. Sedan programmet om Doktor McStuffins släpptes har barn i olika åldrar tilltalats av serien, säkerligen tack vare det något magiska med att så fort stetoskopet är på plats runt halsen börjar alla leksaker och gosedjur prata och berätta om vilka problem de har. Vill din unge också ta hand om sina leksaker och gosedjur, eller sitter hen bänkad framför TV-skärmen för att följa alla upptåg som Dottie hittar på? Då kan du som förälder eller vårdnadshavare samla många pluspoäng genom att tillsammans med den lilla krabaten du har där hemma ordna ett riktigt roligt Doktor McStuffins-barnkalas!

Ett Doktor McStuffins-barnkalas kräver sin planering, men när du väl vet vad du behöver kommer du kunna klicka hem allt på en och samma gång från oss på Partykungen! Först och främst kanske en riktig maskeraddräkt med Dotties klädsel är lämplig för den lilla rackarungen som ska fira födelsedag. Hos oss hittar du dräkter med både läkarrock, byxor, hårband och stetoskop – allt för att barnet som fyller år ska bli så lik den riktiga karaktären som möjligt. Kanske kan maskeradklädseln också fungera som födelsedagspresent till barnet, så att hen får se fram emot att fira sin födelsedag med sina kompisar ännu mer när paketet är öppnat och den tjusiga maskeradklädseln har kommit i händerna på sin nya ägare?

Om du vill gå all in för ditt Doktor McStuffins-barnkalas har vi pynt för hela hemmet som är som hämtade ur doktorns liv. Införskaffa fina Doktor McStuffins-ballonger som både kan pryda ytterdörren och kalasbordet. Eller, kanske du vill slå på stort och köpa en stor kartongfigur på Dottie som får sitta med till bords under ert Doktor McStuffins-barnkalas?

Barnkalas i all sin ära, men visst är det tråkigt att sedan behöva stå i timtal och diska, städa undan och feja? Om du ändå ska ordna ett fullfjädrat Doktor McStuffins-barnkalas kan vi rekommendera att du väljer att använda engångstallrikar och -muggar! Det kommer inte bara göra att kalaset blir perfekt, utan även bespara dig som vuxen många gråa hårstrån. Du lär ju ändå samla på dig tillräckligt många genom att ha hemmet fullt med ungar som ätit lite för mycket tårta och går på överskottsenergi! Vi har allt från bordsdukar till tallrikar och sugrör som är gjorda för ett Doktor McStuffins-barnkalas, med motiv från serien. Det bästa av allt är att när de väl blivit använda kan du smidigt slänga dem i soporna utan att ens behöva röra diskborsten. Kan det bli enklare än så? Vi tror inte det!

I vårt sortiment hittar du allt du behöver för att uppfylla din barns önskningar om ett fartfyllt Doktor McStuffins-barnkalas. Du kan beställa hem de grejer du vill ha, få dem levererade på nolltid och sedan är du redo för att låta bostaden invaderas av kalasglada rackarungar!
Läs mer
1 träffar