Startsida > Teman > Barnkalas > Monsters University >
Visa hela beskrivningen

Barnkalastema Monsters University

Ett Monsters University barnkalas kan bli ruskigt roligt! Det gröna enögda monstret Mike Wazowski, den store hårige James P. ”Sulley” Sullivan och de andra figurerna känns igen såväl från succén Monsters Inc. som den populära uppföljaren Monsters University. I den sistnämnda filmen går Mike och Sulley i en skolan för att lära sig att bli professionella skrämmare. Deras ständiga konkurrens leder till att de blir utslängda från skolan och de båda monstren inser att de måste samarbeta.

När du anordnar ett Monsters University barnkalas är förutsättningarna oändliga. Vi på Partykungen älskar allt som har med kalas att göra. Tack vare vårt utbud kan barnen klä ut sig till färgglada monster och du hittar prisvärda dekorationer som sätter piff på temakalaset! Vi har ett sortiment som både passar dig som tycker att planering och festfixning är det roligaste som finns och dig som är ute i sista minuten och snabbt vill hitta de rätta attiraljerna till barnkalaset.

Monsters University är ett tacksamt tema som ger dig som tagit på dig rollen som barnkalas-fixare en mängd möjligheter. Om ditt barn gillar maskerad och förklädnader kan du be alla gäster att klä ut sig till sina favoritmonster. Extra roligt blir det om även de vuxna klär ut sig, och barnkalaset är ett utmärkt tillfälle för dig som vill dra på dig en kigurumi-dräkt och låta Sulley, eller någon annan storväxt figur från filmen, välkomna kalasbesökarna.

Om du vill fixa dekorationer som transporterar kalasgästerna till skolan i filmen kan du välja att pynta kalaslokalen i samma blå och vita färgskala som skrämmar-skolans logga. För lite mer färg kan du addera gröna och lila dekorationer som påminner om Mike och Sulley. Ett Monsters University barnkalas behöver även vimplar, de sätter snabbt fart på feststämningen!

Inget Monsters University barnkalas utan lekar. Du behöver dock inte drabbas av panik även om du inte är en lektant eller lekfarbror. Barn har som bekant synnerligen livlig fantasi, och klassiska lekar kan lätt stöpas om i monster-tappning! Ett förslag på en sådan lek är dansstopp. Du samlar alla små monster på dansgolvet, drar igång passande musik och stoppar musiken. Endast de små monster som behärskar konsten att frysa fast i exakt den position som de befann sig i när musiken upphörde fortsätter under nästa runda. De som åker ut belönas med att få trycka på play och stop till följande omgångar.

Hos Partykungen hittar du allt som sätter guldkant på Monsters University barnkalaset. I sortimentet finner du såväl klassiska kalastillbehör som godispåsar, popcornbägare och ballonger. Vi har roliga maskeraddräkter och tillbehör som låter stora som små kalasgäster klä ut sig.

Ett kalas brukar ju inte vara en lugn historia, och ett Monsters University barnkalas är inget undantag från den regeln. Vi har praktiska engångsartiklar som gör det smidigt att snabbt duka av kalasbordet och röja upp efter kalaset. I sortimentet hittar du även maskeraddräkter och andra tåliga produkter som kan förgylla många festliga tillfällen. Vi rekommenderar att du alltid följer tillverkarens instruktioner för att förvara och rengöra det som du inhandlat till Monsters University barnkalas på bästa sätt! Missa heller inte vårt monster-godis och tårtdekorationer om du vill skapa din egen tårta på temat.

Inspireras av alla de tokigheter och roliga upptåg som Mike och Sulley bjuder på. Hos Partykungen hittar du allt du behöver för ett roligt Monsters University barnkalas. Ta del av ett kalasutbud med bra priser och snabb frakt!

Filter

Visar 1 produkter
castle