Startsida > Teman > Barnkalas > Ninja Turtles >
Visa hela beskrivningen

Barnkalastema Ninja Turtles

Vad sägs om att överraska med ett Ninja Turtles barnkalas? Ninja Turtles bygger på en amerikansk serietidning om fyra ninjasköldpaddor som har blivit otroligt framgångsrik. Det har även släppts flera filmer och TV-serier baserade på sköldpaddornas äventyr. Ninja Turtles är därför ett populärkulturellt fenomen som de flesta barn idag har en relation till.

Det finns en stor humor i att kombinera sköldpaddor, dessa klumpiga och långsamma djur, med just ninjor. Ninjor är ju mytiska mästare i kampsport och olika aktiviteter som utfördes smygandes i myternas Japan. Alla kan ha kul på ett Ninja Turtles barnkalas och det finns egentligen inget rätt eller fel när det handlar om att gestalta de här charmiga figurerna. Det handlar om att ha kul helt enkelt. En perfekt inramning för ett barnkalas!

Om du vill festa som äkta ninjasköldpaddor kan det vara en bra idé att servera pizza på ett Ninja Turtles barnkalas. Ninja Turtles är nämligen kända för sitt habegär till denna frasiga rätt. Glöm inte att Ninja Turtles är superhjältar som alltid slåss för det goda. De sysslar med sådant som att rädda städer och bråka med banditer. Vad som helst egentligen, så länge det är ett äventyr. Om du vill ha ett Ninja Turtles barnkalas med mycket action kan det vara en idé att låta en fiende dyka upp som ninjorna kan få fightas med och vinna över. Fysiska lekar och tävlingar är säkert också uppskattat, särskilt om det handlar om aktiviteter med ett äventyrligt tema som hänger ihop.

Ett Ninja Turtles barnkalas är också ett mycket bra upplägg för dig som vill göra det så enkelt som möjligt för dig. Du måste inte planera en massa aktiviteter utan barnen kommer fatta direkt vad det handlar om. Ett Ninja Turtles barnkalas får helt enkelt en särskild atmosfär tack vare att figurerna och berättelserna kring dem är så stämningsfulla och lätta att ta till sig. Barn som inte riktigt har koll behöver bara härma så är de också med i leken.

De fyra figurerna som utgör Ninja Turtles är Raphael, Donatello, Michelangelo och ledaren Leonardo. Alla som kan sina turtles vet att de har sina egna personligheter som också återspeglas i de maskeraddräkter du hittar här hos oss på Partykungen. Har du själv tänkt gå på fest i en Ninja Turtleskostym? Glöm då för allt i världen inte att brista ut i COWABUNGA när det passar. Detta är ninjornas berömda stridsrop men också ett uttryck för deras upphetsning och gillande.

Hos oss hittar du många olika produkter till ditt Ninja Turtles Barnkalas. Vi erbjuder såväl praktiska engångsartiklar som underlättar städningen och produkter med Ninja Turtles tema som kommer att hålla i många år. Till exempel tvättbara klädesplagg och leksaker.

Vi har inte bara dräkter för barn till ett Ninja Turtles barnkalas utan massor av attiraljer på det här roliga temat. Vad sägs om dukar, ballonger och servetter prydda med de fyra ikoniska ninjasköldpaddorna? Med dessa produkter kan du lätt omvandla ett större rum eller en miljö i trädgården så att det verkligen framgår vad det handlar om! Du hittar även ofarliga vapen som passar ninjor och en hel del annat som hjälper dig att sätta stämningen perfekt på ett Ninja Turtles barnkalas. Maskeraddräkterna är försedda med skydd för armbågar och knän. Det är taget ur filmerna men också väldigt praktiskt när stämningen är hög på kalaset.

Låt dig uppfyllas av den positiva och humoristiska energi som Ninja Turtles handlar om och arrangera ett Ninja Turtles barnkalas med hjälp av roliga prylar från Partykungen!

Filter

Visar 33 produkter
castle