Till toppen
Visa hela beskrivningen

Barnkalastema Prinsessor

Dröm dig bort till sagor där slott, kärlek och magiska under existerar genom att bli prinsessa för en kväll. Bland Partykungens sortiment går det att hitta allt möjligt i temat prinsessor. Bland de valbara kostymerna finns inte bara berömda och välkända Disneyprinsessor, utan det finns också möjlighet att skapa sin egen stil, genom att köpa fristående tillbehör och accessoarer, som prinsesskronor och trollspön.

Utöver detta finns det också mängder av glittriga och färgsprakande inredningsdekorationer, som serpentiner och väggdekorationer, för att skapa en känsla av att befinna sig i en helt magisk värld. Sortimentet riktar sig till såväl unga som gamla och utklädnaderna finns i flera olika storlekar för att just du ska få vara med om en bal på slottet.

Så skynda dig att ta på dig långklänningen och den glittrande prinsesskronan, ta med dig ditt trollspö och bjud in hela kungariket till fest. Dansa bland ballonger och girlanger med dina vänner och skulle du under kvällen stöta på en groda – kyss den, det kan vara din drömprins som lurar bakom förklädnaden!

Filter

Visar 254 produkter
castle