Hem
Teman Varumärken Sofia Den Första

Barnkalastema Sofia Den Första

Fyller din sötnos år och önskar sig ett Sofia Den Första-barnkalas? Då har du hittat rätt. Vi har nämligen stenkoll på vad som gäller för att alla barn ska bli överlyckliga när de har sitt kalas, och inte minst har vi koll på det här med barnkalas med specifika teman. Serien handlar om tjejen Sofia, vars mamma plötsligt gifter sig med en kung, vilket ju får oanade konsekvenser och innebär många förändringar i Sofias liv. Den blev en given succé redan när den släpptes 2012. Som den långkörare den blev släpptes det nya avsnitt ända fram till 2018, och numera sitter många svenska barn bänkade framför TV:n eller datorn för att följa Sofias upptåg. Hör ditt barn till den skaran som älskar programmet? Då gör du rätt i att ordna ett riktigt maffigt Sofia Den Första-barnkalas!

När Sofia föddes gjorde hon det som ett helt vanligt barn, men när giftermålet var ett faktum blev hon plötsligt en riktig prinsessa! Det finns många småkillar och tjejer som drömmer om samma sak, och för dem är ett Sofia Den Första-barnkalas det som kommer göra hela födelsedagen fulländad. Varför inte skämma bort barnet med en alldeles egen prinsessklänning med stor kjol i glansigt tyg? Vi har flera olika modeller i varierande storlekar, så att du kan hitta en som passar ditt eget barn. För att göra kalasklädseln helt komplett kan du även köpa ett par tillhörande skor så att barnet får känna sig som den kunglighet hen faktiskt ska göra när det är dags att fira att denne blivit ett helt år äldre.

Har ditt barn istället blivit bjuden på ett Sofia Den Första-barnkalas? Då kan du hitta en bra present i vårt sortiment! Vi har mängder av produkter som passar utmärkt för barn och som alla kommer med ett fint motiv från serien, perfekt att ge bort till någon som älskar prinsessan!

För att ett Sofia Den Första-barnkalas ska gå hem hos både den som fyller år och hos alla som ska besöka festen måste du naturligtvis tänka på de små detaljerna. Eller så låter du oss göra det jobbet åt dig! Vi har samlat mängder av produkter som passar bra för temat och som har rätt motiv. Kanske vill du skicka ut inbjudningskort med Sofia på, eller kanske vill du att alla barnets gäster ska få ett eget sugrör klädd med en bild av Sofia? Det kirrar vi! Vi har även större plastdukar som du kan använda för att skydda det ömtåliga träbordet från kladdiga barnfingrar och spill av saft, samt fina ballonger och annat pynt som kommer göra dig till den bästa partyfixaren på planeten.

För barn är födelsedagen kanske den allra viktigaste dagen på hela året, och som vuxna är det vårt jobb att se till att de också blir nöjda med festligheterna. När ditt barn önskar sig ett Sofia Den Första-barnkalas behöver du därför inte känna dig stressad. Köp allt du behöver hos oss till ett riktigt bra pris och få dem hemlevererade snabbt.
Läs mer
3 träffar