Till toppen
Visa större bild

Beer Pong Pad

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
499 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Brukar du och polarna spela Beer Pong på sommaren men tycker det blir så djävulskt varmt på rygg och nacke efter ett tag? Nu kan ni faktiskt spela Beer Pong i poolen med hjälp av denna Beer Pong-matta som flyter! Poolen må vara svalkande, men man bränner sig minst lika lätt ändå, så kom ihåg att smörja in era bleka kroppar!

Beer Pong Pad är en riktigt härlig pryl ni kan använda till sommaren – Flytande Beer Pong! Det är bara att slänga sig ner i poolen tillsammans med denna matta i PVC-skum och köra. Mattan mäter 180 x 80 cm stor och kommer i en blå färg. Beer Pong-muggar och pingisbollar medföljer ej, men det har ni väl redan hemma, eller hur? 

  • Material: PVC-skum
  • Färg: Blå
  • Mått: 180 x 80 cm
  • Antal: Styckvis
  • NOTERA att muggar och bollar medföljer ej!

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen52476 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle