Till toppen
Visa större bild

Black Hatter Maskeraddräkt

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 47920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
599 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

När den galne hattmakarens galenskap plötsligt går från galenskap till ondska så försvinner glädjen ur honom och alla glada färger dör. Istället för den lycklige Mad Hatter ser du nu istället The Black Hatter framför dig! Det här är resultatet av den mörka sidans starka dragningskraft. Lääääskiiiiiigt!

Black Hatter Maskeraddräkt inkluderar en grå skjort- och västframsida med en vit scarf med svarta prickar. Ingår gör även en svart kavajjacka med rutigt och randigt mönster vid krage och ärmar samt en matchande höghatt. Smink, byxor och skor ingår ej.

Finns i storlek: Medium, Large och X-Large.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Erica för 6 månader sedan
    Stämmer helt överens med bilden, dock lite jobbigt att det inte gick att få in hela kappdelen lite, den va väldigt rymlig och pösig
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen36793 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle