Till toppen
Visa större bild

Black Warrior Mask

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 19920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 15
selected_index: 0
249 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Klä ut dig till en läskig och svart krigare med den här skräckinjagande masken. Troligtvis kommer ingen kunna gissa vem du är då man bara kan ana dina ögon bakom den mörka plasten. Munnen består av smala glipor vilket tillför både effekt och gör att du kan andas ordentligt.

Black Warrior Mask är tillverkad i svart latexmaterial och täcker allt utom ögonen. Framför munnen finns det glipor som gör det enkelt att andas. Komplettera med svarta kläder för en komplett helhetslook.

Masken kommer i storleken one size (vuxenstorlek).

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Emanuel för 3 månader sedan
    Jag har köpt en Zoom mask (The Flash) Köpte den för 99. original priset är 249:- Jag är så nöjd med köpet! Det enda som jag har jobbigt med det är ögonen (speciellt med högra ögat) och att man bli svettig som fan asså! Men annars är den fett najs asså. jag skulle vilja haft en dockhuvud som man kunde ha den på när man inte använder den.
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen41464 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle