Till toppen
Startsida > Roliga prylar > Hem & Hushåll > Till Badrummet > Bluetooth Högtalare för Duschen
Visa större bild

Bluetooth Högtalare för Duschen

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Nu kan du duscha med din favoritmusik i badrummet utan att behöva lägga telefonen i en fryspåse! Dagens samhälle utvecklas snabbt, och detta är verkligen rätt sätt att utvecklas på tycker vi i Partykungens Duschförening! Denna högtalare är självklart vattentät, går via bluetooth och har en lång kopplingsgräns på hela tio meter så du kan lämna telefonen i sovrummet och ändå spela musik. Denna högtalare ställer du enkelt i duschen och du byter låtar, höjer musik och mycket mer genom ett knapptryck bara! 

Bluetooth Högtalare för Duschen är en riktigt smart uppfinning för dig som är en professionell duschsjungare! Du kan ställa denna högtalare i duschen, styra och ändra volym, mobilen behöver inte heller ligga i samma rum för att sända bra tack vare den långa räckvidden! Bästa finessen av de alla är att den har en mikrofon så du kan prata i telefonen medan du duschar. Snacka om multitasking? 

Fakta om Bluetooth Högtalare för Duschen:
  • Färg: Ljusrosa
  • Storlek: 10 x 8 x 8 cm
  • Vikt: 136 gram
  • Batterier medföljer
  • Anslutning: Bluetooth
  • Räckvidd: Upp till 10 meter
  • Finesser: Spela musik, ta emot telefonsamtal, byta låt, spola fram, höja/sänka volym
  • Styrka: 3 W

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen46452 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle