Bonusprogram

Alla våra kunder som prenumererar på vårt nyhetsbrev är också automatiskt med i vårt härliga bonusprogram. Ju mer du handlar - desto mer rabatt får du. Bra va?


Hur funkar det?

Det är enkelt - du får 1 poäng för varje krona du handlar för hos oss på Partykungen. För varje 1000 intjänade poäng får du 30 kr att handla för, ända upp till maxbeloppet 150 kr som motsvarar 5000 poäng. Så handlar du för 2000 kr (= 2000 poäng), får du 60 kr. Rabatten får du i form av en värdecheck som skickas till din mail, som du kan använda vid nästa köp.

Behöver jag göra något?

Inget alls - vi håller koll på dina poäng åt dig. Du får ett mail av oss med en värdecheck så snart du nått 1000 poäng eller något av de andra poängnivåerna. Värdecheckarna skickas ut minst fyra gånger per år. Har du färre än 1000 poäng, eller fler än 5000 poäng, sparas poängen till nästa gång vi gör ett utskick.

Hur använder jag värdechecken?

För att använda en värdecheck anger du den unika koden som står på din värdecheck i fältet för rabatt- & presentkortskod när du ska betala i kassan. Observera att värdekoden inte kan användas för att betala fraktavgiften.

Bra att veta

Bonusprogrammet är knutet till dig och din e-postadress. Värdecheckarna som mailas ut är personliga, giltiga i 90 dagar och kan endast användas för att köpa varor på vår hemsida. De kan ej kombineras med andra rabattkoder eller presentkort. De kan inte omvandlas till pengar. Eventuella returer dras av bonusbeloppet.

Hur många poäng har jag?

Fyll i din e-postadress nedan så skickar vi ut ett mail till dig med aktuell status för din bonus.


 Bonusinfo skickad!

castle