Till toppen
Visa större bild

Bordskryddställ i Rostfritt

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 13
selected_index: 0
149 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Söker du efter den där perfekta retrotouchen vid middagsbordet, när du bjuder dina vänner på en smarrig middag? Ställ fram det här coola kryddstället med stark retrokänsla och se duktningen förvanldlas till en amerikans diner på 1950-talet.

Bordskryddställ i Rostfritt är ett klassiskt kryddställ för servetter, salt- och pepparkar samt två flaskor, exempelvis ketchup och senap. Stället är tillverkat i förkromat rostfritt stål och har en ring upptill som gör den enkelt att förflytta. Dessutom kan du klämma fast exempelvis ett välkomstkort, en meny eller ett bordsnummer i ringen. Bordskryddställ i Rostfritt bör endast handdiskas. Flaskor och salt- och pepparkar ingår ej.

Mått: 25,5 x 14 x 12,5 cm (HxBxD).

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Per Ove för 10 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen27325 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle