Till toppen
Startsida > Maskerad > Tillbehör > Tillbehörskit > Bunny Deluxe Tillbehörskit
Visa större bild

Bunny Deluxe Tillbehörskit

first_saleprice.value: 11920
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
149 kr 299 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Det finns flertalet olika kanin-personligheter som är roliga att klä ut sig till när det är dags för maskerad eller halloweenfest. På en vanlig maskerad kan en helt vanlig kanin göra susen, eller varför inte en playboy-kanin. Vill du istället öka den läskiga stämningen kan du försöka se ut som den läskiga kaninen i Donny Darko, eller en mördarkanin.

Bunny Deluxe Tillbehörskit hjälper dig att forma din egna kanin-outfit. Här får du öron som är enkla att ta på, en lurvig svans och ett par svarta handskar.

Kommer i en one-size storlek.

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder och tillbehör som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass!

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen39593 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle