Till toppen
Startsida > Teman > Färger > Svart > Call of Duty Plunta
Visa större bild

Call of Duty Plunta

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 12
selected_index: 0
149 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Om du är en av miljontals lojala fans av Call of Duty eller känner någon som är det så har du den kompletta prylen mitt framför näsan. Dock behöver man inte vara ett fan av COD för att vara ägare till denna coola fickplunta, den kan även bäras av den som behöver ha med sig en stärkande tår när det är dags för äventyr. 

Call of Duty Plunta är en officiellt licensierad produkt. Fickpluntan är en rund metallflaska med skruvkork och det får plats ca 230 ml vätska i den. På den ena sidan syns en döskalle och på den andra sidan står texten "Call of Duty". Pluntan är inte bara otroligt stilren, den rymmer dessutom din favoritdryck som du kan bära med dig vart du än går.  

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen46255 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle