Till toppen
Visa större bild

Campingstol Hopfällbar

first_saleprice.value: 15920
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 16
selected_index: 0
199 kr 499 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Sedan den här hopfällbara stolen kom ut på marknaden så har den sålt som smör i solsken! Det är sällan man ser en husvagn på en campingplats där det inte står minst en sån här stol utanför. Eller när du är på festival. Då har varannan människa med sig en hopfällbar stol att sitta på när benens ork sviker efter många långa timmar av hoppa och dans till olika artister.

Campingstol Hopfällbar är en modern klassiker när det kommer till camping och friluftsliv. Den här stolen har en mycket stadig sits tillverkad av polyester. Ryggstödet och sitsen är ett stycke medan armstöden är anskilda. Det högra armstödet har ett hål med meshnät där du kan ställa din kalla öl när du inte längre orkar hålla i den. Stommen är tillverkad av lättmetall vilket gör att stolen är stadig där den står, och mycket enkel att fälla upp och ihop samt att ta med sig när du ska ut på vandring. Stolens fötter är av hård plast som tål många långa timmar mot marken. Den här stolen levereras i en smidig nylonpåse så att du snabbt, smidigt och enkelt kan bära med den över axeln.

Mått uppfälld: 52 x 51 x 81,5 cm.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen33174 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle