Till toppen
Visa större bild

Champagneglas för Flaska

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
149 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Att dricka champagne är någonting exklusivt bara du visste om förr i tiden, men många har hoppat på trenden med att ta in fyra glas och en fin flarra med champagne. Men nu har du chansen att glänsa och sticka ut åter igen med detta glas du enkelt applicerar på flaskhalsen. Det du gör är att få en storhävare som du själv att se lite mer glamorös ut, med en ny touch såklart. Riktigt smutt! 

Champagneglas för Flaska är en rolig pryl som sätter fart på festen. Du applicerar enkelt glaset i flaskhalsen och dricker. Då dricker du direkt ut flaskan, fast ändå inte då du tekniskt sätt dricker ur ett glas. *mind* Du får helt enkelt storhävartekniken att se bättre ut! 

Säljs styckvis.

På nederdelen av glaset sitter gummi som gör att glaset sitter fast i flaskhalsen.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen46147 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle