Till toppen
Visa större bild

Champagneklänning Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value: 0
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
299 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen
Välj variant:

Produktbeskrivning

Alltså, HUR häftig är inte denna maskeraddräkt på en skala? Nu behöver du knappast fundera mer vad du ska klä ut dig till på nästa maskeradfest. Gå som en läcker champagneflaska! Klänningen är också ett en helt awesome outfit att ha på nyårsfesten. Se bara upp så ingen försöker dricka upp dig.

Champagneklänning Maskeraddräkt inkluderar en grön, skimrande klänning i form av en champagneflaska med etikett nedtill och ett guldfärgat stycke som sitter runt halsen. Medföljer gör även en guldfärgad hatt som ska föreställa korken.

Strumpbyxorna på bilden ingår ej.

Finns i storlek: One size.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen37604 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle