Till toppen
Startsida > Teman > Färger > Rosa > Cheshire Cat Kigurumi
Visa större bild

Cheshire Cat Kigurumi

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
499 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Den förvånansvärt konstiga kissen i Alice i underlandet har du bosatt sig på Partykungens lager. Han förärar vissa av våra kunder att efterlikna honom med hjälp av hans senaste smoking. Den här dräkten är inte bara hur skön som helst, den är även otroligt söt!

Cheshire Cat Kigurumi är en mycket mjuk och skön jumpsuit som passar perfekt att mysa med i soffan, fika med på stan eller kanske bäst av allt: att resa långt i! Det mjuka tyget känns som en kattunde mot din hud och dräktens modell är rymlig och vid så att du inte behöver oroa dig för att den sitter åt så hårt. Dräkten är helt öppen framtill och stängs igen med hjälp av matchande knappar.

Finns i storlek: Medium.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen34061 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle