Till toppen
Visa större bild

Chokladpålägg Bounty

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3482,1428571429
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
39 kr
Välj variant:
Visa innehållsförteckning

Produktbeskrivning

Släng leverpastejen, messmöret och skinkan åt fanders, pålägget från Bounty is the new pålägg! Nu gör du dina mackor great again – tillsätt bara lite Bounty! Burken är också superenkel att ta med sig, till skillnad från ett paket med leverpastej...

Chokladpålägg Bounty är vad de kallar i USA: "Vanligt pålägg", men i Skandinavien är detta någonting helt nytt, så varför inte vara bland de första att testa? Att använda Bounty är ett roligare alternativ till tråkigt pålägg och mackorna blir bra mycket godare, det vågar vi lova! Pålägget är enkelt att bre ut och har en smak av kokos inkl. kokosflingor. En burk innehåller 200 gram och räcker till cirka 10 portioner. 

Innehåll: 200 gram (10 portioner)

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen51956 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle