Till toppen
Visa större bild

Tillbehör

Coco Clown Peruk

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value: 0
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Vissa älskar clowner för att de är så himla glada, andra för att de är fina. Vissa är så rädda för dem att de slutar andas av deras blotta närvaro. Det spelar liksom ingen roll vilken din relation till clowner är, du vet aldrig när du kan behöva en juste clown-peruk. Därför vore det väl inte så dumt att ha den här till hands när det vankas cirkusmaskerad, barnkalas eller rent av halloweenfest.

Coco Clown Peruk har rött krulligt hår som sticker ut åt sidorna och lite uppåt. Flinten är ljust hudfärgad och passar de flesta vuxna huvuden. Smink ingår ej.

One size (vuxenstorlek).

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Andréas för 2 år sedan
    One size fits all, njet! Den var väldigt stor håret stod fel men när min kusin med (stort huvud) provade föll peruken bättre ut! Inte värt pengarna!
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen27021 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle