Meny

Hem
> Maskerad > Maskeraddräkter > Cowboy- & Indiandräkter

Cowboy- & Indiandräkter

En olidlig hetta har gett gräset en brun färg, och det knastrar under fotsulorna på en cowboy som promenerar över gårdsplanen. Hans skinnboots är nötta och har vassa sporrar som klingar för varje steg han tar. Tillsammans med sheriffen står en vacker cowgirl och skrattar, och deras röster blandas med frustrandet från en fastbunden häst utanför den välbesökta saloonen. Var det där en indian med fjädrar i håret som skymtade runt hörnet? Vad är det här egentligen, har vi åkt tidsmaskin och hamnat i ett laglöst samhälle på prärien i västra USA? Det är lätt att tro, men nej, det här är en maskeradfest med världens roligaste tema!

Det är dags att plocka fram lassot och damma av pannbandet med fjädrar – det vankas maskerad med vilda västern-tema! På Partykungen hittar du ett brett utbud av indian- och cowboydräkter för både stora och små. Vi har den rätta dräkten oavsett om du vill klä ut dig till en cowboy med Clint Eastwood-stil, Lucky Luke-look eller Toy Story-vibbar. Här finner du även de läckraste dräkterna som förvandlar dig till en tuff cowgirl eller elegant saloonkvinna som bossar runt med alla gäster inne på haket. Vi erbjuder också flera andra spännande dräkter om du till exempel vill klä ut dig till en laglös revolverkvinna eller frisinnad burlesquedansös à la 1800-talet. Om du vill anamma formen av en sheriff som jagar skurkar på prärien erbjuder vi en mängd olika dräkter som ger dig precis rätt utseende. Vad sägs om en svart, stilig sheriffdräkt med väst, cowboyfluga och den välkända sheriffstjärnan på bröstet? Vi erbjuder även en pampigare modell med en lång, svart kappa som böljar i vinden när du gör entré på festen.

Om du väljer att klä ut dig till en indian får du en bra ursäkt till att festa riktigt hårt! Indianerna ställde nämligen till med fest så ofta som möjligt. Så fort det fanns något att fira så hade stammarna fester som varade i flera dagar, ibland en hel vecka. Detta ledde givetvis till att all mat i lägret gick åt, men det var ingen som bekymrade sig över det. Det var helt enkelt ett problem som de tog tag i när festen var slut. Det är vad vi kallar YOLO! Partykungen erbjuder indiandräkter för både barn och vuxna som ger er den rätta looken från topp till tå. Fjädrar, fransar, jordnära toner och realistiska uttryck är självklarheter när det gäller våra maskeradkläder med indiantema.

Om du är bjuden på fest med vilda västern-tema, eller helt enkelt bara känner för att förvandlas till en cowboy till halloween, har vi allting du behöver för att få en fulländad look. Glöm inte bort att spana in våra rekommenderade tillbehör för varje dräkt – en peruk, pistol, hatt, pilbåge, tomahawk eller indianplunta kan ge dig det där sista piffet som gör din dräkt komplett.
Läs mer