Hem
Teman Högtider Danska Studenten

Danska Studenten

När studenten är kommen så tycker vi på Partykungen att man skall fira som bara den! Man har ju liksom gått i skolan i över 12 år, och då är man väl ändå värd att fira, eller hur? I Sverige firar man oftast 100 dagar i förskott, dvs man börjar med att fira 100-dagars, sedan kommer 50-dagars, och slutligen studentveckan som innefattar aktiviteter med klassen, flakåkning, studenttåg och mycket mer. I Danmark fungerar det ungefär lika. Man tar emot sitt examensbevis, slänger på sig studentmössan och umgås och festar med sina klasskamrater i en snygg kostym eller kjol.

Vi på Partykungen kände att de danska studenterna hade lite för svårt att hitta passande prylar till studenten, så vi ryckte upp oss och höjde ribban en aning. Det resulterade i att vi fick in ett brett sortiment med studentprodukter så att du skall kunna finna precis det du är ute efter. Hos oss hittar du allt till den danska studenten 2023 – ballonger, dekorationer, dukning, konfetti och sååå mycket mer!

Är du mamma eller pappa och har en son eller dotter som snart går ur skolan? Hos oss hittar du alla möjliga dekorationer och tillbehör man kan tänka sig. Här hittar du massor av girlanger och exempelvis bordskonfetti med motiv av Dannebrogsflaggan. Vissa girlanger kombinerar även Dannebrog med en studentmössa. Bordskonfettit finns i flertalet färger, och du kan dessutom kombinera de bägge med varandra! Perfekt tycker vi!

Här hittar du också riktigt snygga studentballonger – såväl i folie som i latex. Ballongerna kommer givetvis i röda och vita färger, precis som den danska flaggan. Vill du ha en folieballong finns det flertalet av dessa, och du kan fylla dem med både helium och luft beroende på hur du vill att den skall sväva. Latexballongerna vi har är också i flera olika färger, men oftast röda och vita. På en del av våra ballonger finns bland annat texten: "Tillykke" som passar perfekt till den danska studenten, eller hur?

Är du själv student men vet inte riktigt vad du saknar inför den stora tiden? Låt vår studentkategori hjälpa dig! Här finner du allt du kan tänkas behöva inför en lyckad student 2023! Här hittar du såväl stora som små Dannebrog-flaggor, roliga fotoprops med olika mönster och utföranden, men också klistermärken i alla olika sorters utföranden och färger. Här finns också konfettirör i färgerna röd och vit som passar perfekt när den stora dagen är kommen! Visselpipor, megafoner och så mycket mer finns här också! Skulle du vilja skoja till det finns även en amerikansk examenshatt du kan bära under kvällens gång!

Här finner du helt enkelt allt du kan tänka dig till den danska studenten 2023! Här finner du allt mellan ballonger i olika färger och utföranden, bordlöpare, studentedekorationer, dekorationer med Dannebrog-flaggan på, visselpipor, konfetti i miniformat och konfetti i rör, roliga fotoprops till fotograferingen, studentmössor och så mycket mer! I denna kategori spelar det ingen roll om du är studerande eller förälder – här finns något för alla!

Välkommen in och fynda dina studentprodukter online inför studenten 2023 – snabbt, smidigt och enkelt!
Läs mer