Startsida > Darth Vader >
Visa hela beskrivningen

Darth Vader

Det är kanske svårt att tänka sig att den ondskefulla och skrämmande Star Wars-figuren Darth Vader en gång var en liten söt och snäll pojke vid namn Anakin Skywalker, som bodde tillsammans med sin älskade mamma och älskade att bygga robotar och flyga skepp. Men så är faktiskt fallet, i början av filmerna var han en liten pojke med stor potential och ansågs vara en lovande jedi. Genom att sättas i träning utvecklade han en stark kraft och blev riktigt duktig. Men ödet bådade inte gott för Anakin som inte tyckte om att hållas tillbaka, istället lockades han över till den onda sidan som utlovade honom stora krafter och mycket makt.

Idag har Darth Vader gått och blivit en av de mest ikoniska skurkarna vi har i populärkulturen och han har listats bland de absolut största skurkarna och fiktiva karaktärerna någonsin. Det är inte svårt att förstå varför denna fiktiva karaktär har gått och blivit så omåttligt populär och varför många vill fylla både rummet och garderoben med prylar av Darth Vader.

Både Darth Vader och Star Wars är två älskade teman och det är inte ovanligt att man skymtar minst en Darth Vader på varje maskerad. Även att hålla sin fest helt i ett Star Wars-tema brukar vara väldigt eftertraktat och riktigt effektfullt. Det är en underbar, spännande och riktigt nervkittlande känsla att få träda in i denna sci-fi värld och genom att ta en runda i vårt sortiment av både Darth Vader och Star Wars kan du skapa denna värld helt på egen hand. När det kommer till vårt mörka utbud av Darth Vader finns det mycket att tillgå, oavsett vilket syfte du önskar ha dem till. Ska du exempelvis på maskerad kan du klä ut dig i en Darth Vader-mask i kombination med en Darth Vader-dräkt, och alla gästerna runt omkring kommer genast att hysa stor respekt för din närvaro.

I vårt breda sortiment hittar du snabbt en Darth Vader-maskeraddräkt som faller dig helt i smaken. Vi erbjuder olika varianter för vuxna, men även många kläder med Darth Vader för barn. På detta vis finns det en Darth Vader-dräkt för alla, oavsett ålder och storlek. För att göra festen ännu mer effektfull kan du med fördel kika runt bland våra andra Darth Vader prylar. Kanske vill ni öka spänningen genom att shota från Darth Vader-shots? Slå sönder en Darth Vader pinata för att se vilka mörka överraskningar som väntar på insidan? Servera godiset i en Darth Vader godisskål? Hos oss finns verkligen allt du kan tänka dig för att skapa en värld fylld av Darth Vader, det finns till och med en Darth Vader-dräkt för hunden.

Darth Vader är en älskad karaktär som har funnit en mörk plats i de flestas hjärtan, oavsett kön, ålder och personlighet. Med hjälp av vårt roliga, läskiga, kreativa och tokiga sortiment av Darth Vader-prylar blir det lätt att mata ditt intresse och fylla ditt liv eller din fest med passande artiklar. Med en Darth Vader-maskeraddräkt, en ljussabel, ljudet av hans ikoniska andningsljud, samt en spegel med honom på kanske du även snart tror att du själv har joinat den mörka sidan!

Filter

Visar 26 produkter
castle