Hem
Teman Kollektioner Deer Little Ones

Deer Little Ones

Har du bestämt vilket tema du ska ha på nästa barnkalas? Här på Partykungen kan du hitta en uppsjö av olika festartiklar till massor av olika teman. Vi har till exempel roliga produkter till pirat-, rymd- och prinsesskalaset och vi erbjuder också olika häftiga och fina dekorationer från olika populära barnprogram, bland annat från Dumma mej, Bamse och Babblarna. Men just här ska vi presentera kanske det gulligaste temat vi har, nämligen Deer Little Ones. Denna superfina kollektion med ett bedårande sött rådjur på går i mjuka färgnyanser i rosa, brunt och grönt. Deer Little Ones är ett perfekt tema när ni bjuder in släkt och vänner på barnets första födelsedagar men passar också utmärkt att använda på en babyshower eller på ett dopkalas.

Bland alla söta festartiklar hos Deer Little Ones finns till exempel olika dekorationer att pynta festrummet med. Vad sägs om en vacker kalasgirlang till exempel? Den är enkel att hänga upp och sprider en härlig kalasstämning i rummet. Du kan också välja fina hängande dekorationer. De blir verkligen superfina att hänga upp i ett fönster eller på väggen. Vi tycker faktiskt att de är så söta att de kan få flytta in i barnets rum som en fin inredningsdetalj när kalaset är slut.

Vill du skapa ett inbjudande kalasbord hittar du många olika produkter i Deer Little Ones-kollektionen. En duk kan ju vara en bra början! Den ger hela dukningen en bra grund och dessutom skyddar den bordet från spill och kladd. Perfekt när små gäster ska mumsa i sig godsakerna du ska servera på kalaset! Vidare finns även papptallrikar, pappmuggar och servetter i serien. Det går faktiskt inte att misslyckas med kalasdukningen med de söta produkterna från Deer Little Ones och om du vill kan du naturligtvis matcha med andra festartiklar som du hittar här hos oss på Partykungen. Några fina rosa ballonger kan till exempel passar perfekt in i temat.

Ett kalas är inte komplett innan alla gäster har fått en kalaspåse med lite gott i. Självklart finns det även en kalaspåse i Deer Little Ones-tema. Påsen är formad som ett rådjur med gröna och rosa blommor på huvudet. Fyll påsarna med godis och kanske en liten överraskning som passar barnens ålder. Det kan till exempel vara en liten studsboll, några klistermärken eller en ballong.

Välkommen nu att klicka dig runt bland alla dessa mysiga och söta festartiklarna från kollektionen Deer Little Ones och välj ut dem som du tycker allra mest om och som passar bäst hemma hos dig. Vi skickar hem dem till dig omgående! Du vet väl att vi på Partykungen alltid erbjuder snabba leveranser och låga priser? Det är nämligen så vi tycker att en webbshop ska fungera. Välkommen till Partykungen!
Läs mer
1 träffar