Till toppen
Startsida > Teman > Varumärken > Disney > Disney Prinsessor Bordsdekorationer i Papp
Visa större bild

Disney Prinsessor Bordsdekorationer i Papp

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 18
selected_index: 0
99 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Älskar ditt barn alla Disneyprinsessor och deras spännande äventyr? Då är det dags att bjuda alla prinsessorna till barnets nästa firande! Ställ upp prinsessorna längs bordet för att få det att kännas som att de alla har kommit för att vara med på kalaset.

Disney Prinsessor Bordsdekorationer i Papp är stående kartongfigurer som föreställer flera olika Disneyprinsessor. De levereras i 10-pack, en av vardera figur. Karaktärerna som inkluderas är Askungen (mäter 25 cm), Törnrosa (mäter 24 cm), Snövit (mäter 22 cm), Belle (mäter 23 cm), Jasmine (mäter 21 cm), Rapunzel (mäter 20 cm), en kanin (mäter 8 cm), en fågel (mäter 6 cm), en jordekorre (mäter 5 cm) och 3 goda féer samlade i en figur (mäter 9 cm).

  • Material: Kartong
  • Mått: 5-25 cm
  • Antal: 10-pack

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen55689 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle