Till toppen
Visa större bild

Djävul Deluxe Tillbehörskit

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 10320
first_monthly_cost.value: 0
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
129 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Vad vore en djävul utan de klassiska röda hornen och den långa spetsiga svansen...? Inte en riktig djävul ialla fall! Se till att skruda om till en komplett djävul istället för en halvdan inför halloweenfesten med detta snygga och praktiska djävulsset från Leg Avenue.

Djävul Deluxe Tillbehörskit inkluderar en glittrande röd ögonmask av kraftigt pappmaterial, en lång och röd djävulssvans och ett rött diadem med röda djävulshorn.

Klänning och handskar ingår ej!

Material: 100% polyester.

One size (vuxenstorlek).

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder och tillbehör som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass!

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen39471 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle