Till toppen
Visa större bild

Tillbehör

Douglass Perukset

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3231
selected_index: 0
29 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Klä ut dig till 1800-talets största politiker och aktivist för afroamerikaners rättigheter i USA! Frederick Douglass, föddes 1818 i Talbot County Maryland och var en aktiv politiker som strävade efter människors rättigheter i det forna Amerika enda fram till hans död 1895. Hans afrohår och det gråsvarta skägget symboliserar Douglass kamp! 

Douglass Perukset är ett perukset innehållande en gråsvart afroperuk samt ett gråsvart och självhäftande skägg med mustasch. Detta set passar utmärkt till halloweentillställningar eller när du vill klä ut dig till någonting meningsfullt. Matcha gärna med en snygg toxedo eller dylikt.

Material: Polyester
Storlek: Vuxenstorlek

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen47901 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle