Till toppen
Visa större bild

Drinkdispenser Hink med Ställ

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
399 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Tappa upp smakrik fruktbål eller härliga sommarsangrias ur denna supersnygga drinkdispenser! Dispensern passar perfekt till exempelvis grillfesten, studentskivan eller midsommarfirandet. Den rymmer mycket och det är något som är helt perfekt en varm sommardag. Ställ den ute i trädgården så finns det alltid dryck nära till hands eller på festbordet så kan dina gäster servera sig själva.

Drinkdispenser Hink med Ställ är en vit dryckesdispenser designad som en hink med lock. Snygga detaljer på hinken är den silverfärgade tappkranen, spännet, två handtag och ett ställ.

● Volym: 17,5 liter
● Material: Stål
● Mått: H=450 mm B=435 mm D=320 mm

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen41338 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle