Meny

> Teman > Färger > Elfenbensvit

Elfenbensvit

Elfenbensvit är en färg som alltid varit starkt förknippad med elegans och storslagna fester. Det är en varm och mjuk nyans av vitt som passar vid alla tillfällen. Elfenbensvit matchar alla andra färger och är både en vacker färg på egen hand men får även andra partydetaljer du planerat att synas så mycket bättre. Att satsa på en elfenbensvit grund till din nästa stora fest ger lätt en smakfull klang på tillställningen. Färgen förknippas gärna med rikedom och har en känsla av tidlös klass.

På Partykungen har vi ett brett utbud av festtillbehör i denna smakfulla färg. Här hittar du dukar och bordskjolar till borden och ballonger och serpentiner för dekoreringen. Partykungen har även vackra presentband och stora rosetter i organza att slå in allas gåvor med.

Men kanske är elfenbensvit ändå en färg som är speciellt förknippad med bröllop och bröllopsfester. På Partykungen har vi alla detaljer du kan tänkas behöva för att organisera bröllopsfesten du alltid drömt om. Från placeringskorten till konfettin.
Läs mer