Till toppen
Visa större bild

Emerio Slushmaskin

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
399 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Föreställ dig en otroligt het sommardag, du har semester och är i styvföräldrarnas sommarstuga långt lååångt bort från civilisationen... Var tusan får man tag i en slush då? Det finns ju inte direkt en slushbutik 200 meter bort? Lös problemet enkelt genom att ta med din helt egna slushmaskin! Dina sommardagar kommer aldrig mer bli en besvikelse. 

Slush Ice Maskin är en högkvalitativ slushmaskin som gör varma sommardagar oemotståndliga. Slushdrycken gör du på bara några sekunder genom att tillsätta isbitar, starta maskinen, häll i den krossade isen i ett glas och sedan tillsätt valfri smak. Lät inte särskilt svårt va?

Slush Ice Maskin säljs styckvis. Inkluderar gör även en "Snow Cone-mugg"! 

Effekt: 60W.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen47790 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle