Till toppen
Visa större bild

Emoji Isform

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
99 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

De som är födda på 00-talet vet knappt hur man uttrycker sig utan Emojis, så varför inte uttrycka det du känner även när du ska ge någon en smarrig drink? Med de här isbitarna kan du uttrycka känslor som glädje, rädsla och sorg.

Emoji Isform är av silikon och gör totalt 12 st Emoji-isbitar med olika uttryck. Formen är ca 16,5 x 14 cm stor och isbitarna blir ca 3,2 cm i diameter. Funkar med alla sorters drinkar och om du vill spexa till isbitarna något ytterligare kan du hälla karamellfärg i vattnet.

Mått form: 16,5 x 14 cm
Mått isbit: 3,2 cm
Material: Silikon

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Claudia för 1 vecka sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen44101 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle