Till toppen
Visa större bild

En mening om dagen 99 drömmar Bok

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 14056,603773585
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
149 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

I den värld vi lever i just nu pågår det ständigt stressiga vardagar, oroligheter men samtidigt mycket bra och oförglömligt. Ta en minut från verkligheten och skriv en mening om vad du gör just då, och efter tre år har du över 1000 meningar om ditt liv. Så ta en paus från vår stressfulla vardag och skriv! 

En mening om dagen 99 drömmar Bok är en typ av dagbok för dig som är på språng. Syftet med denna bok är att du ska skriva ner till exempel en tanke eller fundering när du är mitt uppe i livets lopp. Det enda du behöver göra är att skriva en mening om ditt liv i tre år. Du kommer få ett helt nytt perspektiv när de tre åren väl gått, och du kommer se hur mycket du har gjort, eller hur mycket du har kvar att göra! 

Storlek: 135 x 175 x 30 mm.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Ann för 1 år sedan
    Trevlig idé
    0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen45584 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle