Hem
Teman Evenemang Eurovision Song Contest

Eurovision Song Contest

Eurovision Song Contest är Europas största musikfest. Det går liksom inte att missa den så det är lika bra att fira riktigt ordentligt med massor av glitter och glamour. Bjud helt enkelt familjen och kompisarna på en härlig musikkväll! Med god mat, massor av snacks och de rätta partydekorationerna fixar du snabbt och enkelt den rätta feststämningen.

På Partykungen hittar du ballonger, konfetti, girlanger, serpentiner och flaggor som du enkelt hänger upp och dekorerar med innan gästerna kommer. Men för att komma i riktig härlig Eurovision Song Contest-stämning behöver du ju också lite glamorösa kläder. Vad sägs om en glittrig kavaj eller kanske en guldfärgad hatt? En fjäderboa, en rolig peruk eller en fluga med paljetter passar också perfekt!

Så ladda nu inför årets stora glitterfest med festliga maskeradkläder, glimrande festdekorationer och en och annan tonartshöjning! På Partykungen hittar du allt du behöver! Ja, kanske inte tonartshöjningarna - de får de tävlande musikartisterna stå för!
Läs mer