Visa större bild

Evig Ungkarl Deluxe Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 47920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 288
selected_index: 0
599 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Folk kommer tro att du är skvatt galen när du kommer till festen iklädd en mesig morgonrock. Men när ditt kvinnliga entourage plötsligt smyger in och flockas runt dig kommer alla fatta direkt vem som just har gästat festen!

Evig Ungkarl Deluxe Maskeraddräkt inkluderar en röd, kort morgonrock i skimrande sidenfinish samt en pipa. Morgonrocken har en bred svart fåll runt alla ytterkanter och en liknande krage samt ett smalt midjeband. Ingår gör även en elegant pipa som är tillverkad i trä och har träfärgat skaft och svart munstycke.

Skor, byxor och vit scarf ingår ej.

  • Finns i storlek: One size.
  • Inkluderar: Morgonrock med band och träpipa.
  • Material: 100% Polyester.

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen.

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen39378 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle