Till toppen
Startsida > Teman > Presenter > Present till flickvän > Fetish Fantasy Light-Up Disco Strippstång
Visa större bild

Fetish Fantasy Light-Up Disco Strippstång

(2 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 119600
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
1495 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Light-Up Disco Strippstång är en uppgraderad version av den populära strippstången från Pipedreams Fetish Fantasy-serie.

Förvandla ditt sovrum eller vardagsrum till din alldeles egna privata strippklubb med Fetish Fantasy Dance Pole. Du är en stjärnan och scenen är din, agera ut dina mest erotiska fantasier runt strippstången. Du kommer älska hur enkelt den är att använda, med övning kommer du förföriskt snurra runt stången på nolltid. Längst upp på stången sitter 12 st LED-ljus som aktiveras med en medföljande liten fjärrkontroll. LED-ljusen lyser upp stången på ett häftigt sätt.

Stångens höjd är fullt justerbar och innehåller allt du behöver för att omedelbart omvandla alla rum i ditt hem till din privata dansstudio.

Fakta om Light-Up Disco Strippstång:
 • Levereras inkl stång, monteringsfäste, 4 st skruvar och 4 st brickor
 • Justerbar mellan 220 cm - 280 cm
 • Tillverkare: Pipedream

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (2)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Lena för 5 år sedan
  Är väldigt nöjd med denna produkt! Köpte den i syfte av träning och tycker det är ett riktigt kul och givande sätt att träna på, man märker resultat snabbt. Riktigt fint med lamporna med så är supernöjd :) MEN ett "problem" är dock att stången inte sitter fast i marken vilket gör att den kan flytta på sig när man snurrar runt i den/ lägger sin tyngd bort mot den (Skruvar löst den lite smått antar jag) men ingen fara, märker man den verkar sitta löst är det bara o skruva till den igen. Rekommenderas starkt!
  14 av 18 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Caroline för 3 år sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen16347 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle