Till toppen
Startsida > Maskerad > Tillbehör > Vingar > Fladdermusvingar i Spetstyg Deluxe
Visa större bild

Fladdermusvingar i Spetstyg Deluxe

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
399 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

När många önskar sig vingar att kunna flyga med så är det nog inte just fladdermusvingar de menar. Fast hade riktiga fladdermusvingar kommit i denna spetsdesign så hade många nog inte tackat nej till dem. Vill du klä ut dig till en fladdermus eller kanske någon form av muterad superhjälte så kommer dessa vingar passa perfekt. Dessutom är de sköna att bära.

Dessa Fladdermusvingar i Spetstyg Deluxe är riktigt snygga. Spetstyget i svart gör vingarna lätta och bekväma, och du fäster enkelt hela arrangemanget runt halsen.

Kommer i en one-size.

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder och tillbehör som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass!

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Jenny för 1 månad sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen39564 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle