Till toppen
Visa större bild

Flaggirlang Happy Birthday Guld

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 14
selected_index: 0
49 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Med en girlang går det snabbt och enkelt att skapa ett festligt rum. Den här flaggirlangen passar perfekt att dekorera med när någon fyller år. Den är guldfärgad och vit och ger en festlig och elegant känsla. Häng upp den på väggen bakom fikabordet eller häng den över presentbordet.

Flaggirlang Happy Birthday Guld innehåller en girlang med vita vimplar. På några vimplar står det "Happy Birthday" med guldfärgade bokstäver och de andra vimplarna är dekorerade med ett guldfärgat mönster. Girlangen är sex meter lång och den är tillverkad i papp och folie. Girlangen är enkel att hänga upp med tejp eller mellan två krokar.

Säljs styckvis.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen55742 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle