Till toppen
Visa större bild

Flasköppnare Älg

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 36
selected_index: 0
29 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Med denna roliga och fint utformade flasköppnaren kan du på ett enkelt och snyggt sätt öppna en dricksflaska. En flasköppnare utsmyckad som en älg med stora horn, och en skylt som säger ”Sweden” kan ju egentligen inte bli mer svenskt. Så vare sig du bor i en stuga i Norrland, eller lägenhet i Stockholm, kan vi ju alla känna en samhörighet till både älgen, Sverige, och viljan att öppna ölflaskor – och andra flaskor. Så skål, och låt festen börja.

Flasköppnare Älg är tillverkad av metall och plast och är målad på ett klassiskt vis. Den föreställer en älg i skogen, och kapsylöppnaren sitter mellan älgens båda horn.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Sandra för 11 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen36406 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle