Till toppen
Visa större bild

Tillbehör

Folieballong Emoji Happy Birthday

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 8
selected_index: 0
39 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Önska grattis på födelsedagen med en snygg och ganska stor folieballong dekorerad med alla glada emojis på telefonens tangentbord. Den ger mottagaren både glädje och uppskattning, och är betydligt roligare att få än en trist blomsterbukett från mataffären. Allra roligast blir det förstås om du ger bort ett helt fång med ballonger i en högtflygande bukett, men var försiktig så inte födelsedagsbarnet flyger iväg.

Folieballong Emoji Happy Birthday är en 46 cm stor folieballong. Ballongen är rund och pryds av motiv av mängder av olika emojis samt texten "Happy Birthday!" Kan fyllas med både helium och luft. Med helium får du en flygtid på upp till 1 vecka. Ballongen kräver ungefär lika mycket helium som 2-3 stycken vanliga latexballonger á 25-30 cm.

Säljs styckvis

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Gry för 2 månader sedan
    Flotte ballonger
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen54664 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle