Till toppen
Startsida > Festartiklar > Ballonger > Folieballonger > Folieballong My Little Pony Airwalker
Visa större bild

Tillbehör

Folieballong My Little Pony Airwalker

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
399 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Kalas för lilljäntan? Överraska med en stor och mäktig folieballong som efterliknar Pinkie Pie i My Little Pony. Denna ballong mäter hela 114 x 119 cm vilket gör det till, tja, universums största folieballong relaterat till My Little Pony?

Folieballong My Little Pony Airwalker är en superhäftig folieballong som efterliknar karaktären Pinkie Pie i My Little Pony-filmerna. Ballongen mäter hela 114 x 119 cm stor och passar lika bra till barnkalaset som till vuxenfesten! Ballongen har en självförslutande ventil och skall endast blåsas upp med helium. Ballongsnöre medföljer ej, men kan dock köpas till om man vill det.

  • Material: Folie
  • Mått: 114 x 119 cm (uppblåst)
  • Skall endast blåsas upp med helium
  • Levereras ouppblåst
  • Säljs styckvis (1-pack)

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen51810 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle